Weekmenus
18 November
Indonesisch
Wat is het toch lekker. Je kan mij er voor wakker maken! Al die fantastische smaken.
Daarom heb ik voor deze week Rendang. Rendang met niet alleen boontjes, maar met Urap Urap met witte kool, taugé, kokos, rode peper, wortel, limoen blad en natuurlijk een pittig eitje en rijst.
Wil jij dit vrijdag graag eten? Vanaf vandaag te bestellen. vrijdag 18 November ophalen voor maar € 14,50
Te bestellen via Facebook, Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
11 November
Huisgemaakt naanbrood met gamba’s pil pil.
Over de hele wereld is er streetfood verkrijgbaar, super leuk want zo proef je echt het locale eten. Zo heb ik een mix gemaakt van Aziatische keuken en mediterraanse keuken.
Deze week gamba’s pil pil (Spaans) met huisgemaakt naanbrood, rode kool, rode ui, limoen, koriander, avocado en piment mayonaise.
Bestellen kan vanaf maandag 7 November, vrijdag 11 November ophalen voor maar € 14,50
Te bestellen via Facebook, Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
3 en 4 November
Wordt het nou eindelijk herfst?
Wat een heerlijk weer hebben wij toch gehad in oktober, helaas is het bijna voorbij. Althans, ik vind de herfst persoonlijk heel gezellig. Vroeg donker, kaarsjes aan en lekker gezellig met elkaar zijn.
Deze week staat er voor Halloween (niet te missen) pompoen op het menu!
Een heerlijke quiche met pompoen, salie, walnoten, geitenkaas, coppa di parma, en niet te vergeten een huisgemaakte bodem.
Wil jij dit vrijdag 3 of zaterdag 4 november eten? Stuur mij dan een bericht! Voor maar € 11,50.
Te bestellen via Facebook, Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
28 Oktober
De Indonesische keuken is wel erg favoriet bij mij.Deze week dus een gerecht uit deze keuken.
Kare Ajam met pittige bami.
Kare Ajam is een Indonesische curry met kip. Samen met sajoer boontjes en pittige eitjes een heerlijke Indonesische maaltijd.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 28 oktober ophalen voor maar
€ 14,50
Te bestellen via Facebook, Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
21 Oktober
Wij zijn gek op hartige groentetaarten en quiches. Je kunt er allerlei lekkere groenten op kwijt. Zit je koelkast vol met groente waar je even niet weet wat je er mee moet? Maak dan een lekkere quiche of plaattaart.
Deze week plaattaart met roquefort, pastinaak en wortel.
Een groentetaart die echt bij de herfst past zodat je aanstaande vrijdag niets meer hoeft te doen alleen deze heerlijke taart even in de oven schuiven.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 21 Oktober ophalen voor maar
€ 12,00
Te bestellen via Facebook, Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
14 Oktober
Stoofvlees.. eindelijk is het er echt weer voor! Natuurlijk kan je stoofvlees het hele jaar door eten als je het mij vraagt.
Vooral deze combinatie met regenboog worteltjes zoete aardappel crème, chocolade, ontbijtkoek, herfstbock en mosterd past wel echt bij de herfst.
Daarom deze week stoofvlees!
Wil jij dit vrijdagavond ook eten? Bestel dan voor donderdag 13 oktober.
Vanaf vandaag te bestellen, voor maar € 14,50
Te bestellen via Facebook, Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
7 Oktober
Het is bijna Halloween
Overal waar je kijkt, zie je nu pompoenen, daarom deze week een vegetarische risotto met pompoen, Parmezaanse kaas en salie boter.
Wil jij dit vrijdagavond ook eten? Bestel dan voor donderdag 6 oktober.
Vanaf vandaag te bestellen, voor maar € 11,-
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
30 Oktober
We kennen het allemaal wel de ‘poké bowl’ een gerecht die niet meer weg te denken is. Je kan natuurlijk kiezen voor vis, vlees maar ook vegetarisch.
Deze week een vlees gerecht, namelijk poké bowl met kip.
Sushirijst, sojabonen, ingelegde rode ui, komkommer, mango, avocado, wortel, kip in ketjap, honing en sambal marinade. Om het gerecht echt af te maken als topping sriracha mayonaise met sesamzaad.
Vanaf vandaag te bestellen!
Wil jij dit nou vrijdag eten? Stuur Koken met Sien dan een bericht. Deze week voor maar € 14,50
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
23 September
Herfst
Na deze regenachtige dagen kreeg ik toch weer een beetje het herfst gevoel. Wat bij mij dan meteen te binnenschiet is pompoen. Één van mijn lievelingsgroenten
Deze week voor jullie:
Plaattaart met huisgemaakte pesto, pompoen, tijm, rozemarijn, rode ui, geitenkaas, walnoten, rucola en iets heel leuks honing van Martijn de imker
Wil jij dit graag proeven? Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 23 September ophalen voor maar € 11,50
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
16 September
Heerlijke garnalen met groente en eiernoedels met een Thais tintje.
Kokosmelk met gele curry gebakken taugé, Chinese kool, paprika, wortel, gember, lemon grass, limoen, rode peper, koriander en lente ui.
Wil jij dit graag proeven? Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 16 September ophalen voor maar € 14,50
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
9 September
Een beetje van alles!
Het liefst eet ik zelf van alles wat, veel verschillende smaken en lang tafelen is echt iets waar ik van kan genieten.
Deze week daarom ook een gerecht met veel verschillende smaken. Huis gemaakte hummus, gegrilde aubergine en punt paprika, pittige gehaktballetjes en een puntje naanbrood.
Wil jij dit vrijdag nou heel graag proberen? Stuur Koken met Sien dan een bericht. Deze week ( 9 september) voor maar € 14,-
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
2 September
Deze week parel couscous een vegetarisch gerecht met 80% groente waar je zelf helemaal niets meer aan hoeft te doen.
Couscous salade met gegrilde punt paprika, geroosterde pompoen, mango, feta en garam masala is vanaf vandaag te bestellen.
Heb jij hier nou zin in of heb je vragen stuur Koken met Sien dan een bericht
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 2 September ophalen voor maar
€ 11,00
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
26 Augustus
Nu de zomervakantie erop zit, willen we nog wel even van zomerse gerechten genieten.
Daarom deze week een frisse plaattaart met gerookte zalm, kappertjes, ingelegde rode ui, dille en citroen dille crème.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 26 Augustus ophalen voor maar
€ 12,50
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
19 Augustus
Daging smoor
Deze week daging smoor! Ik ben zelf heel gek op de Indische keuken. Het is altijd wel heeeel veel werk maar de smaken zijn het meer dan waard.
Daging smoor met witte rijst, sajoer boontjes, pittig eitje en huis gemaakt sambal met mango.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 19 Augustus ophalen voor maar
€ 14,50
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
12 Augustus
Bietenrisotto
Het is weer tijd voor een vegetarisch gerecht. Nu de temperaturen stijgen en je niet heel veel zin hebt om in de keuken te staan, is deze risotto vrijdag een must om te eten.
Risotto met rode biet, feta, rozemarijn, tijm en Parmezaanse kaas.
Vanaf vandaag, voor maar €12,50 te bestellen. Vrijdag 12 Augustus ophalen.
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
5 Augustus
Poké Bow
Ik heb in Kenia de afgelopen weken veel verse vis gegeten. ‘S morgens gevangen en dezelfde dag al tijdens de lunch gegeten.
De laatste dag aan de kust hadden we een prachtige tonijn, dus deze week één van mijn favoriete gerechten met tonijn, de Poké Bowl.
Vanaf nu te bestellen, vrijdag 5 Augustus af te halen voor maar €14,50.
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
8 Juli
Deze week staat risotto op het menu.
Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië, dus mag een typische Italiaanse kaas, de Grana Padano, niet ontbreken.
Risotto, gerookte zalm, dille, sjalotje, knoflook, groene asperges, limoen, tuinerwten en Grana Padano.
Heb jij hier nou zin in of heb je vragen stuur Koken met Sien dan een bericht.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 8 Juli ophalen voor maar € 13,00 per maaltijd
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
1 Juli
Deze week staat roti op het menu.
Veel mensen vragen het zich af. ‘Waar komt roti vandaan’? Roti is duizenden jaren geleden ontstaan in India. Ik hoor jou al denken… maar dit is toch Surinaams? Van oorsprong dus niet.
Aardappel, knoflook, ui ,kip, kouseband, madame jeanette, massala en natuurlijk roti vellen.
Heb jij hier nou zin in of heb je vragen stuur Koken met Sien dan een bericht.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 1 Juli ophalen voor maar € 13,50 per maaltijd
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
24 Juni
Wat een warmte afgelopen dagen. Ik hou er persoonlijk wel heel erg van. Het liefst ben ik dan ook aan de kust, vooral in Noordwijk bij mijn favoriete restaurant Witsand.
Met deze warme dagen eet ik zelf het liefste iets verfrissends, zoals een salade of een visgerecht.
Daarom deze week witlof salade met blauwaderkaas met een dressing van sinaasappel en rozemarijn.
Heb jij hier nou zin aankomende vrijdag of heb je vragen stuur Koken met Sien dan een bericht.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 24 Juni ophalen voor maar € 12,50 per maaltijd
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
17 Juni
Nummer 10 alweer! Wat gaat de tijd toch snel. Het tweede gerecht van de weekmenu’s was een rozenquiche. Deze week quiche met warm gerookte zalm, courgette, prei, dille en citroen.
Heb jij hier nou zin in of heb je vragen stuur Koken met Sien dan een bericht.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 17 Juni ophalen voor maar € 13,00 per maaltijd
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
10 Juni
Deze week gemarineerde harissa kip spiesjes met parel couscous, hummus, pinda’s, koriander, zoetzure komkommer en frisse radijsjes.
Deze week gemarineerde harissa kip spiesjes met parel couscous, hummus, pinda’s, koriander, zoetzure komkommer en frisse radijsjes.
Heb jij hier nou zin in of heb je vragen stuur Koken met Sien dan een bericht.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 10 Juni ophalen voor maar € 13,00 per maaltijd
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070
3 Juni
Risotto met burrata en groene asperges. Dit is een van mijn favoriet. Vooral door de heerlijke zachte burrata. Daarom wil ik dit heerlijk gerechtje graag voor jullie maken voor aanstaande vrijdag.
Smeuïge risotto, met groene asperges, burrata, basilicum, pistachenoten en grana padano.
Vanaf vandaag te bestellen, vrijdag 3 Juni ophalen voor maar € 12,50 per maaltijd
Te bestellen via Facebook en Instagram of bel of WhatsApp naar 0621706070